Kalendarz

Listopad 2018
P W Ś C P S N
« Paź

Dzień 23 lutego 2018 r. stał się dla wychowanków Domu Matki i Dziecka, dniem wyjątkowym i szczególnym a to za sprawą niecodziennego gościa, który do nas zawitał Pana Wicewojewody Artura Standowicza. Nasi wychowankowie Katarzyna Suwała i Sebastian Łoboda otrzymali wyróżnienia w „X edycji konkursu plastycznego na kartkę świąteczną”, zorganizowanego przez Wojewodę Mazowieckiego. W nagrodę otrzymali

każde z nich: bon na zakupy w kwocie 200 zł, książkę oraz wspaniały dyplom. Szanowny gość wręczył im podarunki osobiście, zapoznał się z naszym domem, rozmawiał z podopiecznymi oraz podarował kosz pełen słodyczy dla wszystkich naszych wychowanków. Kartki autorstwa naszych dzieci przyczyniły się do spotkania w cudownej atmosferze, padło mnóstwo ciepłych słów, dzień pełen wrażeń zapamiętamy z pewnością na długo. Dziękujemy za wizytę i prezenty, mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli możliwość goszczenia Pana po raz kolejny.