Wakacje to czas przygód i wspólnej integracji w różnych ciekawych miejscach. W dniu 23.07.2019 r. nasi wychowankowie uczestniczyli w wyjeździe do Warszawy, a dokładnie do Studia ATM. Młodzież wzięła udział w telewizyjnym odcinku programu „The Voice of Poland” jako część widowni. Wychowankowie mogli na własne oczy zobaczyć, jak to wszystko wygląda z drugiej strony, będąc na widowni mogli usłyszeć na żywo głosy utalentowanych uczestników programu, zobaczyć trenerów: Margaret, Michała Szpaka, Tomsona i Barona oraz Kamila Bednarka. Duże wrażenie na dzieciakach zrobiły m.in. zasady panujące w telewizji oraz odwracające się fotele jury. Wszyscy mogli zajrzeć za kulisy produkcji programu, poczuć adrenalinę i zdenerwowanie wśród występujących w tym dniu uczestników. Widownia wypełniona była pozytywną energią, występy wywołały mnóstwo dobrych emocji. Jesteśmy bardzo wdzięczni produkcji programu za możliwość uczestnictwa na widowni w programie cieszącym się tak dużą popularnością.