Odpowiednie podkreślenie atutów urody to niezwykle cenna umiejętność. Wszystkie kobiety wiedzą, jak trudno idealnie dobrać i wykonać makijaż, który jest bez wątpienia najlepszym sposobem na wyeksponowanie naturalnego piękna. Nasze wychowanki Klaudia i Ania wzięły udział w projekcie Douglas Beauty Street, w ramach którego odbyły niezapomnianą podróż po świecie piękna. Dziewczyny pod okiem specjalistów poznały sekrety właściwej pielęgnacji twarzy oraz tajniki odpowiedniego wykonania makijażu dziennego i wieczorowego, makijażyści opowiedzieli też jak zadbać o swoje brwi, oczy, usta, aby uwydatnić ich piękno.

Podopieczne skorzystały również z podpowiedzi na temat odpowiedniego doboru perfum, a stylistka fryzur z atelier Christian zadbała o ich włosy. Spotkanie zwieńczyła profesjonalna sesja zdjęciowa, która uwieczniła wizerunek naszych pięknych dziewczyn. Wychowanki otrzymały upominki w postaci kosmetyków oraz ich próbek, a także perfum. Klaudia i Ania bardzo dziękują Perfumerii Douglas oraz wychowawcy koordynującemu udział dziewczyn w projekcie za możliwość uczestnictwa w tak przyjemnej lekcji piękna.