Klienci Rossmanna sami zdecydują komu pomogą

Szanowni Państwo

Informujemy, że trwa czwarta edycja programu „Pomagamy jak umiemy”. Wejdź na rossmann.pl w dniach od 13 marca do 3 kwietnia 2020 roku i wybierz organizację, którą chcesz wspierać, robiąc zakupy w drogeriach Rossmann. Klienci, pokazując podczas zakupów aplikację Rossmann zbierają na swoich kontach punkty i sami wybiorą instytucję, której pod koniec akcji przekażą zgromadzane punkty.

Zatem PROSIMY  poprzez aplikację zalogować się  i wybrać w województwie mazowieckim  – pozycję 11 Dom Matki i Dziecka w Jasieńcu Dolnym 52 z filią w Starachowicach Dwa kliknięcia i gotowe. Każda złotówka wydana z kartą Klubu Rossmann – to 1 punkt dla naszych podopiecznych z Domu Matki i Dziecka. Jeśli ktoś przystąpi do Klubu Rossmann po 13 marca – nic straconego! -będzie miał pełne 3 tygodnie na to, by wybrać „swoją” organizację np. Dom Matki i Dziecka w Jasieńcu Dolnym 52 z filią w Starachowicach. Jeśli klubowicz nie wybierze żadnej instytucji, jego punkty zostaną przekazane jednej z organizacji z regionu. Im więcej osób wybierze Nasz Dom Dziecka, tym większą darowiznę otrzymamy. 31 października 2020 roku zakończy się zbieranie punktów.

Zatem PROSIMY o wybór

Dom Matki i Dziecka w Jasieńcu Dolnym 52 z filią w Starachowicach,  za co z góry

DZIĘKUJEMY