Dom dla Dzieci im. Jana Pawła II

Jak co roku w karnawale nasze dzieci bawiły się wspaniale. Zabawa karnawałowa to wydarzenie, na które nasi wychowankowie czekają z niecierpliwością. Tegoroczny czas zabawy zbiegł się niemalże z Walentynkami. Dzień Zakochanych obchodzony jest w prawie każdym miejscu na świecie. W dniu 13-tego lutego w Domu Matki i Dziecka wychowankowie przebrani we własnoręcznie przygotowane maski oddali się zabawie. Doskonała muzyka i wesoła atmosfera jaką wprowadziły ciocie: Agata i Karolina, wypełniły cały dom, a przebrania dodały zabawie nuty tajemniczości. Jak przystało na Walentynki nie mogło obejść się bez randki w ciemno, miłosnej foto budki, rozpoznawania sympatii po kolanie, nie zabrakło również słodkiego poczęstunku. To był świetny dzień, a zabawy walentynkowe sprawiły, że stał się on również okazją do zacieśnienia przyjaźni, która łączy nasze dzieci. W tym trudnym czasie życzymy wszystkim bliskości drugiej osoby, ciepła i miłości.